PROJEKTI

PROJEKT „ZAJEDNO KROZ ŽIVOT“

ZAJEDNO KROZ ZIVOTUsluga osobne asistencije predstavlja pružanje potpore osobama s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta te osobama s intelektualnim teškoćama i mentalnim oštećenjima u provođenju aktivnosti svakodnevnog življenja i samozbrinjavanja. Razvojem usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom veći broj korisnika, osoba s najtežim stupnjem i vrstom invaliditeta te osoba s intelektualnim teškoćama i mentalnim oštećenjima, dobiva mogućnost unapređenja kvalitete življenja i socijalnog uključivanja u zajednicu te sprječavanja institucionalizacije.

Ciljevi projekta su: 1. Povećati socijalnu uključenost i unaprijediti kvalitetu života osoba s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta, osobe s intelektualnim teškoćama i mentalnim oštećenjima kroz pružanje usluge osobne asistencije. Doprijeniti jačanju socijalnog uključivanja osoba s invaliditetom kroz daljnji razvoj i povećanje kvalitete usluge osobne asistencije.
Očekujemo da će projekt rezultirati povećanjem socijalne uključenosti i unapređenjem života 8 korisnika usluge osobne asistencije te ojačanim socijalnim uključenjem 8 osoba s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta, osoba s intelektualnim teškoćama i mentalnim oštećenjima.

Trajanje projekta „Zajedno kroz život“ je od 1. travnja 2017. do 1. travnja 2019.
NAŠIČKI CVIJET – UDRUGA OSOBA S INVALIDITETOM NAŠICE je korisnik bespovratnih sredstava u iznosu od 961.356,70 HRK iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, za Projekt „Zajedno kroz život“ po pozivu „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom“.
Ukupan iznos EU potpore iznosi 961.356,70 HRK

Europski socijalni fond

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.