PROJEKTI

„TI I JA ZAJEDNO DO USPJEHA 4“

Za akademsku/školsku godinu 2018./2019. godine odobren je projekt pod nazivom „Ti i ja zajedno do uspjeha 4“ kojim su osigurana financijska sredstva za ostvarivanjem usluge pomoćnika u nastavi. Projekt je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja.
Kroz projektne aktivnosti zaposleno je deset pomoćnika u nastavi za deset učenika s poteškoćama u razvoju. Partneri na projektu su Osnovna škola „Hinka Juhna“ Podgorač, Osnovna škola „Dora Pejačević“ Našice i Osnovna škola „J.J.Strossmayera“ Đurđenovac. Aktivnosti projekta bile su usmjerene na direktan rad s korisnicima projekta, djecom s teškoćama u razvoju.
Projektom smo pružili neophodnu pomoć djeci s teškoćama u razvoju pri uključivanju u odgojno – obrazovni proces. Kod djece smo potaknuli i ostvarili izvršavanje zadataka koji zahtjevaju komunikacijsku, senzornu i motoričku aktivnost učenika, u kretanju, pri uzimanju hrane i pića, u obavljanju higijenskih potreba tijekom svakodnevnih aktivnosti u odgojno – obrazovnom procesu. Korisnicima projekta/djeci s teškoćama u razvoju olakšali smo kretanje od kuće do škole i boravak u školi, socijalizaciju i redovno sudjelovanje u nastavi. Svi korisnici projekta uspješno su završili školsku godinu uz potporu i kvalitetan rad pomoćnika u nastavi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.