Vijesti

KONFERENCIJA PROJEKTA „ZAJEDNO KROZ ŽIVOT 2“

„Razvoj usluge osobne asistencije – faza II“

Dana 17.11.2021. godine u Hotelu „Panolija“ u Našicama, Trg dr. Franje Tuđmana 4, Našice održana je konferencija za javnost s ciljem predstavljanja projekta „Zajedno kroz život 2“ koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda. Nazočne osobe na konferenciji bili su korisnici usluge osobne asistencije, potencijalni korisnici usluge osobne asistencije, osobni asistenti, članovi Udruge, novinari Radio Postaje Našice, voditelj projekta i Predsjednica Udruge. Konferenciju su vodili voditelj projekta Mladen Došen i Predsjednica Udruge Gordana Blagajac.

Na konferenciji je predstavljen ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava koji je sklopljen s posredničkim tijelom prve razine Ministartsvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i s posredničkim tijelom druge razine Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.

Nazočnima su predstavljeni ciljevi projekta te važnost usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom. Navedeni su očekivani rezultati projekta koji su planirani nakon provedbe svih projektnih aktivnosti. Predstavljene su aktivnosti osobnih asistenata odnosno opis njihovih radnih zadaća, ukratko, na koji način se odvija njihov svakodnevni posao.  Na temelju ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava predstavljene su sve aktivnosti projekta: pružanje usluge osobne asistencije, promidžba i vidljivost te vođenje projekta i administracija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.