LatestVijesti

KONFERENCIJA PROJEKTA „I NAMA JE POMOĆ POTREBNA“

Dana 27.10.2021. godine u Hotelu „Panolija“ u Našicama, Trg dr. Franje Tuđmana 4, Našice održana je konferencija za javnost s ciljem predstavljanja projekta „I nama je pomoć potrebna“ koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda. Nazočne osobe na konferenciji bili su korisnici usluge pomoći u kući, potencijalni novi korisnici usluge, Geronto domaćice, članovi Udruge, novinari Radio Postaje Našice, voditelj projekta i Predsjednica Udruge. Konferenciju su vodili tajnik Udruge Mladen Došen i Predsjednica Udruge Gordana Blagajac.

Javnosti je predstavljen projekt „I nama je pomoć potrebna“ te ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava koji je sklopljen s posredničkim tijelom prve razine Ministartsvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i s posredničkim tijelom druge razine Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.

Nazočnima su predstavljeni ciljevi projekta te važnost usluge pomoći u kući za krajnje korisnike. Navedeni su rezultati projekta i ostvareni utjecaj koji je doprinjeo poboljšanju kvalitete života krajnjih korisnika. Nazočnima su predstavljeni poslovi zaposlenih žena kao i odrađene aktivnosti tijekom provedbe projekta sukladno ugovoru od dodjeli bespovratnih sredstava.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.