FEATUREDPROJEKTI

ESF PROJEKT – I NAMA JE POMOĆ POTREBNA 2

NAŠIČKI CVIJET – UDRUGA OSOBA S INVALIDITETOM NAŠICE – korisnik je bespovratnih sredstava u iznosu od 491.325,00 kn/65.210,03 EUR iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., za projekt „I nama je pomoć potrebna 2“ po pozivu „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III“

Ukupan iznos EU potpore iznosi 491.325,00 KN/65.210,03 EUR

PROJEKT „I NAMA JE POMOĆ POTREBNA 2“

Projektom „ I nam je pomoć potrebna 2“ osigurali smo zapošljavanje 10 žena na području grada Našica, Općine Đurđenovac, Podgorač i Feričanci koje su svojim angažmanom doprinjele boljim životnim uvjetima i socijalnoj uključenosti za 60 korisnika. Žene su bile zaposlene na poslovima podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju s ciljem pružanja podrške u svakodnevnim aktivnostima te socijalnom uključivanju za krajnjih korisnika.

Projekt je za cilj imao:  osnažiti i unaprijediti radni potencijal teže zapošljivih žena te žena s nižom i srednjom razinom obrazovanja zapošljavanjem u lokalnoj zajednici, koje će ublažiti posljedice njihove nezaposlenosti i rizika od siromaštva te ujedno potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života krajnjih korisnika.

Partneri na projektu bili su Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područna služba Osijek i Hrvatski zavod za socijalni rad Područni ured Našice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.